In English

APL ratkaisu parantamaan suojateiden turvallisuutta.
Yhdessä italialaisen Detasin kanssa tarjoamme kenties markkinoiden edistyksellisintä kokonaisuutta. Valittavana on erilaisia variaatioita tarpeen ja ylityskohdan mukaan valittuna. Järjestelmä on suuniteltu antamaan korkeinta mahdollista turvallisuustasoa suojatien ylittäjille. Tässä tärkeässä osassa on myös suojatiekäyttöön suunniteltu erityisoptiikka, joka takaa kävelijän vertikaalisen näkyvyyden.

Suojatie itsessään on helppo saada näkyväksi, mutta autoilijan näkökulmasta katsottuna kävelijä tummaa taustaa vastaan on usein se tärkeä asia, jota ei huomioida eikä huomata. Optiikkaamme on suunniteltu niin, että kävelijä on hyvin valaistu myös tummaa taustaa vasten. Suunnittelemme ja kehitämme itse optiikat eri valaisimiin, myös APL ratkaisuissa. 

APL Smart
Image
Tässä alla hieman teknistä tietoa erilaisista vaihtoehdoista. Jokainen vaihtoehto täyttää EU standardit ja tiukimmatkin vaatimukset. 
Järjestelmä ei välttämättä vaadi edes kaapelointia tien alle puolelta toiselle, vaan riittää kun pylväisiin tulee sähkö. Molemmat tien puolet kommunikoivat keskenään ilman välikaapelia. 
Valaistun suojatiekyltin kävelijän kuva on pysyvästi kiinnitetty polykarbonaattimuoviin, joka on sinetöity suojaamaan LED osaa. Tehdas antaa liimaukselle tuotteen koko käyttöiän kestävän takuun.
Paras valaistus suojatien käyttäjälle saadaan valitsemalla Stratos P valaisin.
Laitteiston käytöstä on ympärivuotista kokemusta myös Suomen olosuhteissa. 
Järjestelmän toimitusaika on noin 4 - 6 viikkoa riippuen kokonaisuudesta. Jalankulkijan kuva on "Suomi-versio" eli Suomen vaatimusten muotoinen ja värinen. Taustavalaistua suojatiekylttiä tilatessa muista tarkistaa kävelijän halutut kulkusuunnat sekä se, kumpaan reunaan kylttiä halutaan kiinnitys!

Configurator

Step in to see the right solution for you

Click to enter
Image

How it works - Miten järjestelmä toimii - Video (eng)

System Solution Guide - Eri vaihtoehdot Video (eng)

How to install the APL system
Miten APL asennetaan (eng)