Par mums (English)

Mūsu uzņēmums darbojas kopš 2013. gada. Šajā gadā arī uzsākām sadarbību ar Helsinku izstāžu centru- Messukeskus Helsinki. Esam Helsinku izstāžu centra oficiālie pārstāvji Latvijā. Darbojamies, lai informētu un palīdzētu dažādu nozaru uzņēmumiem, kuri apdomā iespēju un/ vai vēlas piedalīties izstādēs Helsinkos.

Tāpat no 2013. gada darbojamies kā Tallinas pārtikas nozaru izstāžu (Tallinn FoodFest un Tallinn FoodFair) organizatoru- Profexpo OU oficiālie pārstāvji Latvijā. Informējam uzņēmumus un aicinām piedalīties izstādēs, kas ļauj prezentēt savu uzņēmumu un tā produktus, un pakalpojumus. Kopš 2018. gada esam organizējuši Latvijas uzņēmumu kopstendu Tallinas pārtikas nozares izstādēs. Organizējam arī apmeklētāju braucienus no Rīgas uz Tallinas pārtikas izstādēm.

Darbojamies kā tirdzniecības menedžeri jomās, kuras katrs pārzinām. Sadarbojamies ar zināmiem zīmoliem un piedāvājam kvalitatīvus produktus, ko ražo uzņēmumi ar ilgu pieredzi un kuri izprot cik svarīgi ražot kvalitatīvus produktus.

Sadarbojamies ar uzticamiem uzņēmumiem, kuri piedāvā augstas kvalitātes ielu apgaismojumu, gājēju pāreju apgaismojumu sitsēmas, kas jau daudzās citās valstīs ir uzstādītas, izmatotas un apliecinājušas savu kvalitāti.

Vispārīga informācija

SPORTS & MARKETING
Athletica Gorpila is the sports & marketing brand of Floriance.
Find out more

OTHER SERVICES

Interior Design Consultation
Find out more

APL Pedestrian Crossing Safety
Find out more

Footwear
We are also involved in the Baltic footwear business. Ask more by e-mail (LV, Eng, Rus, Fin)

Let´s start cooperation

See the portfolio

info@floriance.eu
kimmo@floriance.eu
kristine@floriance.eu